• White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
09:00 - 09:30 ч.

Програма
 

Регистрация
09:30 - 09:35 ч.
Официално откриване от Етаргет и партньорите
09:35 - 11:00 ч.
Радослав Благоев представя емоционална интелигентност, имплементация на методите за влияние в дигиталния маркетинг, техники за повече продажби онлайн
11:00 - 11:15 ч.
Кафе пауза
11:15 - 11:45 ч.
Радослав Благоев представя трикове за ефективно използване на дигитален маркетинг за малки и средни фирми
11:45 - 12:45 ч.
Христо Николински представя нови услуги за дигитален маркетинг, позициониране на качествени онлайн медии, онлайн видео реклама, ретаргетинг
12:45 - 13:00 ч.
Въпроси и отговори, отворена дискусия по поставените теми
Етаргет България, Национална Бизнес Мрежа и Dir.bg обединяват усилия в организацията на тричасов Форум за успешни продажби чрез дигитален маркетинг. Събитието е инициатива в подкрепа на малките и средните компании в България, които всеки ден се развиват и разрастват и имат нужда от повече знания за увеличаване на своите продажби чрез онлайн маркетинг подходи и трикове.

Етаргет инициира и спонсорира събитието в желанието си да подкрепи фирмите с малък и среден размер. За тях организаторът дава възможност при закупуване на билет за семинара, посетителите да получат бонус за реклама в платформата на Етаргет България. И още: след попълване на кратък въпросник за по-малко от 4 минути, избрани компании ще получат шанс да посетят форума, без да закупуват билет.

Двамата лектори – Радослав Благоев и Христо Николински – са подготвили теми и въпроси, които да поставят пред гостите, да обсъдят при възникнали въпроси и да добавят стойност към ежедневните ви маркетинг активности.
 

Лектори
 

Радослав Благоев
Радослав е с над 20 годишен опит в маркетинга и продажбите. Той е разпознаваем лектор и бизнес консултант с множество публични изяви. През 2013 издава първата си книга „Levels Up – да превърнем идеите в бизнес, а мечтите в реалност“, която вдъхновява и мотивира хиляди читатели. Четири години по-късно на пазара откриваме и втората му книга „Хвани Жокера“. Клиентите и партньорите му го определят като високоефективен, завлядаващ и предприемчив. Винаги в крак с новостите в продажбите и маркетинга, Радослав ще ви въведе в света на емоциите, които увеличават продажбите, от него ще чуете още:
Емоционална интелигентност – как да накараме емоциите на клиента да работят в наша полза. Влияние чрез емоция. Съвременните клиенти и съвременните методи за продажби. Убеждаваща комуникация. Грижа за вашата уникалност. Как да отнемаме и добавяме стойност. Имплементация на методите за влияние в дигиталния маркетинг. Как да използваме активно и полезно нашите бизнес профили в социалните мрежи
Христо Николински
Христо Николински е управител на Етаргет България от 2011 г. Под негово ръководство, Етаргет се налага като една от водещите платформи за онлайн реклама в България. От месец юни 2017 г. е и член на борда на IAB. Преди работата си в Етаргет има управленски опит в сферата на недвижимите имоти и автомобилната индустрия.
Христо ще наблегне и на някои технически аспекти от вашите маркетинг активности. Ще ви запознае с нови услуги за вашия дигитален маркетинг:  Успешно позициониране на качествени онлайн медии, чрез иновативна платформа за дисплей реклама. Изграждане на познаваемост за марката и задаване на отправна точка за на т.нар. "customer journey" (път на клиента до покупка). Показване нагледно как може да се използва платформата за дисплей реклама. Онлайн видео реклама - основни типове; как да я използваме успешно чрез Етаргет и с каква цел; Показване на добри практики. Ретаргетинг - какво представлява и как да се възползваме успешно от възможностите, които дава; Безценен инструмент за увеличаване на продажбите при последния етап на т.нар. "customer journey" (път на клиента до покупка).
 

Форумът е за вас, ако вие сте:

  • Маркетинг или рекламен специалист в малка или средна фирма

  • Собственик на бързо развиващ се бизнес

  • Създател на фирма, която продава онлайн и/или офлайн

  • Управлявате онлайн комуникация на вашия или чужд бизнес

  • Търсите нови начини да завладеете чужди пазари онлайн

  • Имате нужда да надградите знанията си за продажбите чрез дигитален маркетинг

 

Свържете се с нас за повече информация

Radostina Hristova

Marketing communication & project management

  • Hristo Nikolinski

партньори